Wat heeft Schilde-’s-Gravenwezel volgens jou nodig om terug de aangenaamste en veiligste gemeente te worden?
Laat het ons weten.

Op dit platform zijn alle inwoners van Schilde-’s-Gravenwezel vrij om ideeën in te sturen om van  deze gemeente opnieuw de aangenaamste en veiligste gemeente te maken.

Waar zetten wij op in?
groene_karakter

Groene karakter
en dorpsgevoel

mobiliteit

Mobiliteit

veiligheid

Zorg en
veiligheid

participatie

Ondernemen
en participatie

Schrijf mee aan de toekomstvisie voor onze gemeente.

Jullie ideeën

Ben je benieuwd welke ideeën onze inwoners hebben om onze gemeente nog aangenamer en veiliger te maken? Dat lees je hier!

Open Vld Schilde –’s-Gravenwezel kiest voor vooruitgang. De ambitie is glashelder: het team van Olivier Verhulst en Yolande Avontroodt wil van Schilde en ’s-Gravenwezel terug de aangenaamste en veiligste gemeente van Vlaanderen maken. ...

Hoe werkt het?

Insturen

Haalbaar voorstel?

Aan de slag!

Stuur je voorstel in via het formulier.
Wens je dit anoniem in te sturen? Dat kan!
De ingezonden ideeën worden op dit platform gepubliceerd, zodat alle inwoners van Schilde-’s-Gravenwezel hierover hun mening kunnen delen.
We bekijken je voorstel en de reacties hierop.
Ook wij zeggen wat wij ervan vinden.
Belangrijk: is het een haalbaar voorstel?
We nemen waardevolle input mee en gaan ermee
aan de slag. We nemen het op in ons programma!