03_Droessaert kopiëren

Kristof Droessaert

3de plaats | Ondernemer, CEO

35 jaar, vrijgezel

Daadkracht voor een veilige en fiscaal vriendelijke gemeente. Hoe? Recht door zee, no nonsense approach, inhoudelijk sterke dossierkennis, ondernemer pur sang, gezonde lange termijnvisie en efficiënt handelen.
Als kind wilde ik:

Architect worden.

Vandaag ben ik:

Gemeenteraadslid, ondernemer en fiere CEO van Droessaert nv: een derde generatie familiebedrijf actief in verkoop en distributie van bakkerijproducten (wiens rode vrachtwagens af en toe wel eens in de weg staan)

Ik kan echt niet leven zonder:

Een lekkere koffie en koffiekoek in de ochtend en een complimentje doorheen de dag!

Hoe begin ik het weekend?

Met mijn team bij Droessaert te bedanken voor alle successen die ze in die week realiseerde. Dan maak ik mijn planning op voor de  voor de komende week. Tot slot check ik mijn mapje ‘te ontvangen antwoordmails’ in outlook, zodat ik mijn dossiers efficiënt kan opvolgen en waar nodig een herinneringsmail kan sturen. Nadien een glaasje rosé en lekker uit eten met vrienden. 

Mijn favoriete plek in Schilde is:

Eén van de vele restaurants die onze gemeente rijk is. Daartegenover: de fitness. En ja, ik besef dat ik daar wat vaker zou moeten inchecken 😉

Je vindt mij in Schilde:

In de gemeenteraad, de commissie Bestuur en Financiën, de werkgroep Mobiliteit en thuis in het dorp.

Ik lig het meest wakker van:

De schadeclaim van +/-50 miljoen euro in dossier ‘De Zetten’ waartoe onze gemeente veroordeeld werd door een gebrek aan daadkracht van dit bestuur.

Onveilige schoolomgevingen en gevaarlijke verkeerssituaties. 

Dit maakt me blij:

Mensen gelukkig maken, ondernemen, een toffe oldtimer rit, een lekkere spaghetti aan het Gardameer, successen op het werk, een stevige knuffel en Elton John in concert.

En last but not least: mobiele digitale infoborden die divers ingezet kunnen worden om vlot, snel en adequaat te communiceren over wegenwerken, gewijzigde verkeerssituaties, sensibilisering, etc. in onze gemeente.

Mijn groot voorbeeld is:

Winston Churchill omwille van zijn leiderschap en doorzettingsvermogen.

Contact

+32 (0) 479 47 83 88

kristof@droessaert.be

Rijsblokstraat 5 bus 2, 2970 Schilde