Open Vld, Marian en Yolande danken al hun kiezers!

Zowel Yolande Avontroodt en Marian Van Alphen hebben zondag 26 mei een mooi persoonlijk resultaat neergezet. Yolande Avontroodt haalde 3924 voorkeurstemmen als mede-lijstduwer voor de Kamer en Marian Van Alphen haalde 3385 voorkeurstemmen vanop de 9e Plaats op de Vlaamse lijst.

Deze scores zijn tevens heel mooi in verhouding tot de andere voorkeurstemmen op beide lijsten. Onze afdeling en meer in het bijzonder Yolande en Marian hebben hun positieve steunende rol in de campagne dan ook volop waargemaakt.

Onze afdeling dankt Marian en Yolande van harte voor hun inzet aan de partij. Nu de verkiezingen achter de rug zijn focussen we ons met al onze inzet terug op onze mooie gemeente Schilde – ‘s- Gravenwezel.

We danken onze trouwe kiezers!

#helemaaljouwgemeente #schilde #verkiezingen #gewoondoen #bedanktkiezers