Ontwikkeling van Park De Pont

Schilde-‘s-Gravenwezel

Helemaal jouw gemeente

Ontwikkeling van Park De Pont

Ik mis fijne activiteiten in Park De Pont.

– Caroline

Ik heb nood aan activiteiten in Park De Pont. Er zou op het ponton (vroegere kasteel) bijvoorbeeld een taverne kunnen komen, de mogelijkheid om met waterpedalo’s of bootjes op de vijver te roeien in de zomer en zelfs een speeltuin bouwen. In de zomer kan het dan perfect omgetoverd worden tot een beach bar. Een plek waar ik met plezier naartoe zou komen!

2 Comments
 • Cecile vanderschaeve
  Posted at 20:27h, 13 oktober Beantwoorden

  Goed gezegd, Willy!
  Niet alle groen moet ‘uitgebaat’ worden…

 • Willy Van Maercke
  Posted at 15:45h, 01 maart Beantwoorden

  PARK DE PONT ?????

  De Pont is geen park, maar een natuurgebied dat beheerd wordt door Natuurpunt (en die kerels doen dat verdomd héél goed). Het betreffende gebied maakt wel deel uit van het groter geheel nl Park Schildehof !!!!!

  Iedereen heeft uiteraard het recht om zijn mening weer te geven, maar aub maak van Schildehof géén retro Iepenburg ! Geen pedalo’s of roeibootjes, geen taverne op de grondvesten van het kasteel (met dank vanwege de vleermuizen). Een beetje sfeer ? Tja, vraag het dan aan Ummagumma. Zij hebben in de zomerperiode iets gedaan om te genieten zonder ingrijpende maatregelen. Zij hadden geen “beach bar” nodig !

  Begin niet met speeltuinen in een prachtige omgeving die rust uitstraalt, want voor men het werkelijk beseft is alles naar de ………….. en een opwaardering voor Schildehof kan zeker, Praat met de lokale kunstenaars ! Neen, geen Middelheim zoals in Antwerpen, maar een mindere versie kan voor kunstenaars een extra stimulans zijn !.

Post A Comment