22_Den Dooven2257

Ward Den Dooven

22ste plaats | Bachelorstudent Rechten

20 jaar

Als jongeman met jaren Chiro-ervaring op de teller, wil ik naast een schakel tussen de jeugd en de gemeenschap, ook een schakel tussen de jeugd en het gemeentebestuur vormen. Zo kunnen we een sterker draagvlak creëren voor het engagement van de jongeren uit Schilde.
Als kind wilde ik:

Astronaut worden.

Vandaag ben ik:

Student 1ste Master Economie, Recht en Bedrijfskunde.

Ik kan echt niet leven zonder:

Familie en vrienden, de mensen die me aanmoedigen en altijd steunen.

Hoe begin ik het weekend?

Ik kom thuis van een week op kot en schuif mijn voetjes onder tafel met het gezin om bij te praten.

Mijn favoriete plek in Schilde is:

Het Lindencentrum

Je vindt mij in Schilde:

Op de Chiro! Want ook nu mijn actieve Chiro-carrière een einde neemt, hoop ik hen nog zo veel mogelijk te kunnen steunen en van dichtbij te zien groeien nu de Chiro grote veranderingen aan het doormaken is.

Ik lig het meest wakker van:

Mijn studies en al wat erna komen zal.

Dit maakt me blij:

Na een dag opzoekwerk in de bib iets drinken met de vrienden, tot rust komen met de familie, reizen met mijn vriendin, lezen.

Mijn groot voorbeeld is:

Iemand die zijn kwaliteiten gebruikt om anderen/de maatschappij vooruit te helpen, te dienen en met wat hij heeft geleerd en meegekregen iets terug te geven.

Contact

+32 (0) 489 33 16 33

ward_dd@icloud.com

August Dierckxlaan 37, 2970 Schilde